Caută

27 martie 2020

Mr.Vik – Papi Zuko

Facebook
Twitter
WhatsApp

Mr. VIK lanseaza super piesa pe timp de criza! Uite cu ce masina defileaza in videoclipul „Papi Zuco”!

Mr. VIK nu se dezminte nici pe timp de criza! Artistul lanseaza azi o noua super piesa, menita sa alunge monotonia si sa destinda putin aceasta atmosfera tensionata. In colaborare cu Sprint Music, Mr. VIK e sigur ca v-a convins sa dati Play!

„Zic sa ne mai animam putin carantina cu o piesa fresh in stilul meu caracteristic Balkaton! Piesa se numeste Papi Zuco si am compus-o undeva prin 2016 dar abia acum am definitivat-o! In perioada in care am locuit in Ecuador, prietenii imi ziceau Papi Zuco si cumva de aici am legat numele piesei! Avem aceleasi influente balkanice combinate 808 si ritm de reggaeton.Videoclipul l-am filmat in Campina alaturi de echipa mea de aici.Tin sa-i multumesc lui Baltag Ion pentru partea de regie si prietenului meu Madalin pentru masina!In videoclip apare o masina de epoca Citroen Traction din 1935 care este atractia acestuia, alaturi de cele 4 dansatoare!”, spune Mr. VIK.


MR. VIK este un artist complex care scoate mereu asul din maneca! Face piese pe banda rulanta, nu duce niciodata lipsa de inspiratie si lucreaza cu oameni importanti din industria muzicala. Artistul este o adevarata fabrica de hituri si a colaborat cu artisti cunoscuti de la noi, printre care si Anda Adam.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.