Caută

12 noiembrie 2021

Mr.VIK x EFKTO lansează “Caliente”!

Artistul Mr.VIK, colaborare de excepție cu producătorul muzical al lui Ozuna, Don Omar și Kat Deluna!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Dacă e vineri, e Friday Raggaeton! Mr.VIK lansează cea mai fierbinte piesă, care chiar așa se numește, “Caliente”! “Caliente” este un feat Mr.VIK x EFKTO și un produs Sprint Music, un mix între Puerto Rico și România.

Se știe deja că Mr.VIK are colaborări spectaculoase, iar aceasta este una de excepție! EFKTO este un producător muzical foarte bine cotat care a lucrat cu multe nume cunoscute din muzică precum Ozuna, Don Omar, Tego Calderón, Jim Jones, Kat Deluna, Divino, J Alvarez, Redimi2, Alex Zurdo, Funky și nu numai! Lista e lungă dar cel mai important este că Mr. VIK a reușit aceast feat. cu EFKTO pentru că astfel l-a adus și la noi, în România, prin muzica pe care o face.

“Este o piesă exact “Caliente” ca și numele ei! E o piesă despre viață bună, cum se zice! Stăm și admirăm peisajul plăcut de plajă din Puerto Rico când fetele sunt “caliente”, fierbinți! Cu EFKTO m-am cunoscut printr-un prieten cu care am colaborat pe partea de producție, am făcut niște piese lui Mr. Renzo, care e cunoscut în Tobago, acolo, și așa am ajuns să colaborez cu el. EFKTO a colaborat cu nume mari cum e Ozuna, Don Omar, Tego Calderón, Jim Jones, Kat Deluna, Divino, Miguelito, Arianna Puello, J Alvarez, cei din urmă fiind foarte cunoscuți în zona de Sud America”, povestește Mr.VIK încântat de acest feat. Enjoy!

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.