Booking:

Andreea Paval (0737.477.477)

Mr Vik

SOCIAL

MEDIA

STATS

MR-VIK

BIOGRAFIE

Născut în Satu Mare pe data de 20 mai 1993, din părinţi arhitecţi, pe numele său Vasvary Victor Emanuil, Mr. Vik creşte ca împătimit al muzicii hip-hop.
La vârsta de 14 ani formează, împreună cu un prieten, prima sa trupă de hip-hop, reuşind să se facă remarcaţi pe plan local. Urmând tradiţia familiei, Mr. Vik studiază arhitectura, dar ajunge înapoi în lumea muzicii şi a producţiei muzicale, compunând de-a lungul timpului pentru mulţi artişti cunoscuţi.
Toate piesele semnate Mr. Vik sunt compuse în întregime de artist.
În anul 2015, proiectul artistului ia amploare prin “Cocaine”, prima piesă de mare succes ce depăşeşte 11 milioane de vizualizări în mediul online, urmată îndeaproape de “Balkaton”, single lansat în 2016, single ce se bucură de succes atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Numele de “balkaton” nu se limitează la a fi numele single-ului, ci reprezintă şi numele stilului original pe care artistul şi-l impune în lumea muzicii. Pe final de 2016, Mr Vik lansează o piesă cu aer super fresh, intitulată “Brasil Tropical”.
Anul 2017 aduce, din partea prolificului artist, o serie single-uri şi colaborări interesante precum “Pom Pom”, “HeadShot” feat. Akcent, Pack the Arcade & Kief Brown, “Combinou” feat. Julio Rocha, “Alty Alby” feat. Shady şi “Monalisa” feat. Tamy.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.