Caută

16 octombrie 2023

Nou single pentru Maximilian, „Un moment!”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Maximilian face muzică bună și acesta deja nu mai este un secret. După “Mileuri și Bibelouri”, artistul vine azi cu „Un moment”, un single care vorbește despre obiceiuri, gânduri, curaj și micile bucurii ale vieții. „Un Moment” este a treia piesă pe care Maximiliam o lansează anul acesta, melodia fiind inclusă pe albumul „Narcis”.

„Melodia face parte de pe albumul „Narcis” și este cel de-al treilea single pe anul 2023.
Instrumentalul a fost realizat de Esqu, cu o contribuție la chitară bass și chitară electrică din partea lui Radu Camburu.
Clipul a fost filmat pe plaja Vadu de către Ionuț Căprărescu de la Good Stuff, asistat de Vlad Petru.
Tot Ionuț Căprărescu s-a ocupat de montajul și editarea clipului”, ne-a mărturisit Maximilian care a lansat „Un Moment” în colaborare cu Casalot Sound și Sprint Music.

Face piese de milioane

Maximilian este unul dintre rapperii foarte cunoscuți la noi care a avut colaborări de succes cu Cheloo, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Guess Who, Spike, MefX, DOC, Deliric și mulți alții. A început să cânte hip hop încă din 1996, de pe vremea când era în liceu, și se pare că a pășit cu dreptul. Maximilian devine cunoscut publicului larg în 2011, cu piesa „Sophie”, o piesă făcută în colaborare cu MefX. Aceasta a fost promovată printr-un videoclip lansat în premieră pe postul de televiziune Music Channel. Atât piesa, cât și videoclipul s-au bucurat de foarte mare succes, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.