Caută

1 aprilie 2021

Nu e păcăleală de 1 Aprilie! Mr. VIK lansează “Coco Bongo”!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Când ai chef de distracție, te “salvează” Mr.VIK! Artistul lansează azi, chiar de 1 Aprilie, o piesă vibrantă, numai bună să te ducă cu gândul la petrecerile de odinioară. Vă amintiți de “Coco Bongo”? Ei bine, Mr.VIK o aduce la viață! De data aceasta, sub egida casei de discuri Sprint Music. Hit-urile se coc bine în studiourile lui Mr.VIK, iar el știe cum să le facă să ajungă pe primul loc în topurile de specialitate.

“Eu, ca artist, am început să fac și piese în română, însă nu am uitat de proiectul meu în limba spaniolă. În continuare voi merge și pe stilul meu clasic, Balkaton. “Coco Bongo” este o piesă fun, nebună, la care am făcut un clip “crazy”, fără să avem un plan măreț. Ne-a plăcut ideea de “Coco Bongo”, care e piesa aia pe care trebuie să dansezi!”, a mărturisit artistul MR.VIK.

MR. VIK este un artist complex care scoate mereu asul din mânecă! Face piese pe bandă rulantă, nu duce niciodată lipsă de inspirație și lucrează cu oameni importanți din industria muzicală. Artistul este o adevărată fabrică de hituri și a colaborat cu artiști cunoscuți de la noi, printre care și Anda Adam.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.