Caută

30 septembrie 2022

„Numai tu”, noua piesă a lui Beatrice Dragnea

O declarație de dragoste din inimă, pentru inimi.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Îndrăgita solistă care cântă despre dragoste revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă despre iubire, „Numai tu”, la care a lucrat și acum tot cu echipa câștigătoare. Beatrice Dragnea a colaborat și de această dată cu Ralflo și Aura Gheorghe, cu Sprint Music și a filmat un videoclip regizat de Claudiu Stan.

Când descoperi rețeta succesului o păstrezi și continui să lucrezi cu ea. Același lucru l-a făcut și interpreta Beatrice Dragnea care a revenit și împreună cu Sprint Music au lansat o nouă melodie de iubire și un videoclip pe măsură. La piesa „Numai tu” solista a lucrat cu aceeași echipă formată din Ralflo și Aura Gheorghe care au făcut muzica și textul iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan ( MVPEntertainment).

„Pot spune că melodia „Numai tu” este o declarație de dragoste din inimă pentru inimi. Îmi doresc ca această poveste să umple sufletele tuturor cu multă iubire și căldură. Piesa este produsă și compusă de către Ralflo și Aura Gheorghe, cărora vreau să le mulțumesc pentru fiecare melodie în parte, iar regizorul clipului este Claudiu Stan. Clipul face parte dintr-o serie de 5 clipuri filmate într-o singură zi. Un mesaj pentru toți cei care îmi ascultă muzica, “nu uitați să zâmbiți în fiecare zi și sper că muzica mea este terapia voastră”, ne-a mărturisit fermecătoarea Beatrice Dragnea care este și ea la rândul ei îndrăgostită de viață și muzică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.