Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

BIOGRAFIE

S-a născut în Craiova pe data de 7 Decembrie 1993. Un săgetător ambițios, care reușește tot ceea ce își propune. A început să cânte de la vârsta de 3 ani și 8 luni la Palatul Copiilor din Craiova, unde a studiat până la vârsta de 7 ani. Dragostea pentru televiziune și muzică a apărut în urma “Steluțelor Abracadabra”, unde a obținut premiul 1.

Timp de doi ani de zile, începând de la vârsta de 8 ani, a prezentat emisiunea pentru copii intitulată “Lumea Piticilor”, pentru o televiziune locală din Craiova. Au urmat 5 ani de pian și teorie muzicală la “Școala Populară De Artă” din Craiova, unde lua și ore de canto.

Toată această perioadă a fost presărată de participări la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, festivaluri în cadrul cărora artista a obținut trofee, premii, mențiuni și premii speciale.

Aparițiile radio și TV de pe atunci au dus-o către cel ce urma să ii fie, timp de 5 ani de zile, profesor. De la vârsta de 13 ani a lucrat cu maestrul Cornel Fugaru, care a învățat-o ce inseamna să cânți exact ca în străinătate.

La vârsta de 18 ani a participat la prima editie a concursului televizat “Vocea României”, unde, după ce a întors toate cele patru scaune, a mers alături de Marius Moga până în semifinala concursului.

Ieșirea din concurs a fost tristă, dar totodată a reprezentat o rampă uriașă de lansare. În anul 2012 și-a făcut primul band live, alături de care a început să cânte. În 2014, Oana Radu a lansat primul single din cariera, hitul „Tu”. Single-ul a adunat milioane de vizualizări în mediul online într-un timp scurt, fapt ce a dus la lansarea primulu videoclip al artistei, pentru aceeași piesă.

La începutul anului 2015, artista a colaborat cu Dr. Mako și Pacha Man pentru lansarea piesei și videoclipului „Ea a fost prima”, urmată de single-ul și videoclipul „Stai” în 2016, și de single-ul „Tu m-ai facut praf”, lansat în toamna lui 2017.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.