Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

BIOGRAFIE

Otilia este unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali din sud-est și Asia, inspirând loialitatea față de milioane de fani premiate de 4 ori ca „Cel mai bun artist din Balcani” din New York, Germania, Cipru și Liban.

Până acum, peste 3 milioane de fani au fost adunați pe Shazam, Facebook și Instagram, peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube și Spotify și au fost #1 pe radio.

În 2014, Otilia a lansat Bilionera, hit-ul internațional care cuprinde peste 700 de milioane de ascultători pe toate canalele Youtube, clasându-se pe primul loc în Europa de Sud-Est.

La scurt timp, artista a devenit foarte apreciată în țări precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc.

După Bilionera au urmat hiturile „Aventura”, „Passion” (o colaborare cu Shaggy, Costi Ionita și Andrea), „Prisionera”, „Diamante”, „Nu știu”, „Devocion” și multe altele.

În anul 2019, Otilia a participat la Emisiunea „Ferma Vedetelor”, unde a rezistat timp de 3 luni împreună cu alte vedete din România.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.