8 septembrie 2020

PARK PLACE ft. WHAT’S UP – Vanzatoare de vise

Facebook
Twitter
WhatsApp

Cea mai tare colaborare muzicală a momentului! Park Place feat. What’s Up – Vânzătoare de vise!

Dupa ce a  lansat o piesă cu un puternic mesaj emoțional pe timp de pandemie, intitulată sugestiv “Poate fi bătrânul tău”, iar acum,  trupa Park Place este bucuroasă să anunțe o colaborare mult așteptată cu artistul What’s Up. Piesa ce se anunță a fi cea mai tare colaborare muzicală a momentului se numește Vânzătoare de vise și se lansează în colaborare cu Sprint Music.

“În primul rând, ideea piesei a fost scrisă în timpul perioadei de stare de urgență undeva prin luna aprilie, a avut un feedback foarte bun din partea oamenilor de muzică din showbiz, însă am considerat că cel mai potrivit artist pentru această colaborare era What’s Up. Am căutat un artist care face și rap, dar și cântă în același timp, cu mult spirit creativ. Se pare că a fost „dragoste la prima audiție”. A urmat o lungă și apăsătoare așteptare, din cauza calendarului de lansări a lui What’s Up, dar, în sfârșit, pot spune  că așteptarea a ajuns la final, și sperăm că publicul să se bucure de, spunem noi (și nu numai noi), una dintre cele mai reușite piese ale anului”, povestește solistul trupei Park Place.

Apariție de senzație în videoclip: Ana Maria Barnoschi

Și pentru că Park Place feat. What’s Up cânta despre “Vânzătoare de vise”, în videoclip trebuia să apară și niște fete frumoase, așa că s-a nimerit la perfecție că Ana Maria Barnoschi să joace rolul principal.

Îi mulțumim Anei Maria Barnoschi pentru apariția în clip, în rolul principal, soției mele Ana Maria Junghiatu (în rolul barmaniței), pentru răbdare și faptul că au îndurat cu stoicism căldura de pe platoul de filmare. Regia și scenariul au fost realizate de Claudiu Stan, un adevărat profesionist, care a pus mult suflet în acest proiect, iar producția îi aparține lui Radu Șelaru. Piesa este al doilea single lansat din albumul scris în pandemie, iar surprizele se vor ține lanț, sperând că până în vara 2021 să lansez tot albumul de 10 piese. Piesele sunt scrise de mine și orchestrate de băieții talentați de la Uphills Production (Ionuț Chiper și Matias Endoor) și va avea nuanțe pop-trap, acompaniate de nelipsita vioară, prima mea dragoste. La proiect și-a dat mâna și Marius Chină alături de casa de discuri Sprint Music, astfel mărindu-se șansele ca acesta să fie un real succes”, a mai completat, încântată, trupa Park Place.

 

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.