Caută

13 mai 2021

Park Place x Mattyas lansează TEHeRAN

Facebook
Twitter
WhatsApp

De la interpreții unor hituri ca “I have the world” sau “Out of time” (Park Place) și “Missing You” sau “Secret Love” (Mattyas), începutul de vară sună promițător!

Park Place x Mattyas lansează TEHeRAN și o fac în colaboare cu Sprint Music. Ce spun cei doi artiști despre această colaborare și ce așteptări au de la nouă piesă, ne povestesc imediat!

„Sunt foarte bucuros că am avut inspirația de a crea această piesă, ce se vrea a fi un mesaj în favoarea bunei dispoziții, indiferent de rasă, religie, sau dispute geo-politice (nefiind întâmplătoare asocierea dintre San Francisco și Teheran). Piesa are un vibe bun, ce amintește de perioada pop-corn anilor 2010-2013, anii în care atât eu cât și Mattyas, am fost difuzați internațional și național, având numeroase concerte peste granița țării, chiar și până în Pakistan (Mattyas). Mă bucur că am fost inspirat în alegerea lui Mattyas pentru această colaborare, un artist, ca și mine, absolvent al Liceului de Muzică Dinu Lipatti, cu care m-am cunoscut în cadrul acestei colaborări, și cu care am constatat că am foarte multe lucruri în comun. Piesa are energie, este în spaniolă și engleză, iar orchestrația balcanico-orientală. La realizarea piesei a contribuit și Alex Mica (interpretul mega-hitului “Dalinda”), de orchestrație s-a ocupat Andy Robert (Any1), prietenul și producătorul nostru muzical, în studioul ANY1CANMAKEIT. Mulțumim casei de discuri Sprint Media, în persoana lui Marius China pentru sprijin, ținuta fiind asigurată de Adina Buzatu, Claudiu Stan video, și nu în ultimul rând lui Cristian Istrate (campion național la culturism), pentru sprijin logistic, și apariția în clip. Enjoy!”, declară, încântat, Ovidiu – Park Place.

La rândul său, Mattyas se bucură de acest feat frumos, cu care alături de Park Place, speră să încânte cât mai mulți fani și să urce în topurile muzicale de specialitate.

„Tot ce aș mai putea adăuga sunt mulțumirile de rigoare în primul rând producătorului Andy (Any1) fără de care nu ar fi fost posibilă acestă colaborare, lui Park Place pentru încrederea acordată și libertatea de a-mi pune amprenta personală asupra acestui proiect și coregrafei Zizik (Happy Dance Group) pentru coregrafia de la videoclip”, a adăugat și Mattyas, care într-un interviu pentru site-ul www.welovemusic.ro a vorbit despre cum a fost pentru el perioada pandemiei dar și despre faptul că a făcut la un moment dat o formă ușoară de Covid.

“Sunt convins că din iunie vom ieși și vom fi mai relaxați. Dar din toamnă am senzația că o luăm de la capăt…Cred în continuare în mine și în proiectul Mattyas, nu știu în ce direcție o va lua sau cum o va lua, dar sunt convins că voi colabora cu oamenii potriviți și o echipă bună sunt convins că voi face o treabă foarte bună. De asta sunt conștient. Având sală trebuie să te ocupi și de ea, nu are nimeni grijă de ea ca tine. Am mai fost plecat în niște concerte prin Pakistan, cu Naționala artiștilor și n-a mers. Dacă vrei să faci un lucru de calitate trebuie să-l faci cu mâna ta. Trebuie să ai o echipă cu oameni din familia ta, îl aștept pe fratele meu care e plecat în Anglia. O să-l învăț pe el tot ce e de învățat. Să am timp la dispoziție și să mă ocup de cariera mea”, a mai spus Mattyas, în urmă cu ceva timp, pentru www.welovemusic.ro.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.