Caută

11 septembrie 2023

“Primul Dans” – Bere Gratis feat. Melissa

“Fiecare om are o proiecție despre persoana pe care și-ar dori-o alături pentru toată viața”
Facebook
Twitter
WhatsApp

În așteptarea concertului aniversar de 25 de ani, care va avea loc pe 11 noiembrie, la Circul Metropolitan București, Trupa Bere Gratis lansează azi o super piesă de dragoste, “Primul Dans”. Melodia este un feat cu Melissa și reprezintă începutul metaforic al unei noi relații, o viață în doi.

“Nu știu unde se acunde vocea ta/ E primul dans cu ea / Am amețit deja / Nu am s-o las în brațele altuia”, cântă solistul de la Bere Gratis pe refrenul noii melodii, “Primul Dans”, lansată azi în colaborare cu Sprint Music.

“O piesă nouă despre cea mai frumoasă vibrație din lume. Dragostea. Fiecare om are o proiecție despre persoana pe care și-ar dori-o alături pentru toată viața. Cu toții avem vise, ne facem planuri cum să le împlinim și asta ne duce într-o stare minunată. Întotdeauna să privim partea frumoasă a lucrurilor, iar „Primul dans” este începutul metaforic al vieții în doi.
Acest cântec pregătește concertul aniversar Bere Gratis 25 de ani, la Circul Metropolitan, care va avea loc pe 11 noiembrie, unde va fi un regal al tuturor artelor”, mărturisește Miță de la Bere Gratis care își așteaptă fanii pe 11 noiembrie, la concertul aniversar de 25 de ani al trupei sale.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.