Caută

30 octombrie 2023

Radu Vaștag lansează „Rană pe Suflet”

„Atunci când trăim o experiență puternică, trecem printr-o emoție profundă, care ne schimbă”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Radu Vaștag lansează împreună cu MusicLover și Sprint Music o piesă despre sentimente profunde, „Rană pe Suflet”. Un artist sensibil, cu o voce inconfundabilă și o piesă pe care dacă o asculți, nu o poți uita ușor. Ce înseamnă, de fapt, „Rană pe Suflet”? Radu Vaștag ne-a povestit despre mesajul pe care îl transmite noua lui piesă care se lansează azi.

„Mulți dintre noi trecem prin perioade diferite în viață. De unele ne bucurăm, iar din altele învățăm și ne întărim. Cu sensibilitatea te naști, iar când sufletul e rănit, vorbește în cele mai adânci versuri.
Cel mai bun mesaj pe care îl transmite această piesă e acela pe care îl simte fiecare, iar dacă emoția e puternică, înseamnă că mesajul a fost transmis.
Atunci când trăim o experiență puternică, trecem printr-o emoție profundă, care ne schimbă. De aici a apărut și „Rană pe suflet”, mărturisește artistul Radu Vaștag.

Radu Vaștag are 38 de ani, este muzician și designer iar iarna este unul dintre anotimpurile sale preferate, mai ales că are un business numai bun în perioada sărbătorilor de iarnă, www.brazideinchiriat.ro.

Radu face parte din trupa Bere Gratis care pregătește un concert aniversar, de 25 de ani de activitate, care va avea loc la Circul Metropolitan, pe data de 11 noiembrie.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.