Booking:

Marius China (0723.315.180)

RALFLO

SOCIAL

ralflo

BIOGRAFIE

Ralflo s-a născut în regiunea Alsacia din Franța, mama lui este italiancă, dar artistul și-a început cariera în muzică în Elveția, unde a locuit timp de 14 ani. Ralflo, pe numele real Rafael Verlaine, a locuit un an și în America, unde a lucrat alături de producători renumiți precum Philippe Saisse, care a compus muzică pentru Tina Turner și David Bowie.
În România a venit după ce l-a cunoscut pe Keo în Geneva, iar după ce a ajuns pe meleagurile noastre, a avut sentimentul ca se „simte ca acasa’ și nu a mai plecat. „Din prima clipa m-am simțit bine’, a mărturisit artistul.
Prima piesa produsă de Ralflo pentru Keo a fost „Give me your love’, care este, de asemenea, si un feat. între cei doi. Au mai urmat piesa „Liber’, tot cântată de Keo, dar a produs și single-uri pentru alți artiști de top, precum: Cătălin Josan („Dont Wanna Miss You’), Proconsul („Spargem gheața’), Vama („Sarzkozy vs Gipsy’) și multe altele.
Succesul pentru Ralflo a început în momentul în care piesa „Mi-e sete de tine’ (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) a ajuns în topurile muzicale românești, câștigând premiile pentru „Best Song’ și „Best Pop’ la Media Music Awards în 2013.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.