Booking:

Marius China (0723.315.180)

RED PARLAMENT

SOCIAL

Red-Parlament-poza-3-450px

BIOGRAFIE

Trupa PARLAMENT se lansa in anul 1998 cu unul dintre hiturile pop rock cele mai difuzate la radiourile din Romania de pana atunci : Vine Vara! Si intocmai, ca o vara plina de energie si valente solare, a venit si aceasta trupa in peisajul muzical romanesc, urmand sa se impuna in topuri in anii ce au urmat cu piese de pe albumul Traieste-ti viata( E frumoasa foc si Valul).
Trupa a ramas constanta in calitate si mesaj cu melodia Suflet pierdut, considerata una dintre cele mai frumoase balade romanesti. Doru Isaroiu, solistul vocal al trupei incepe in anul 2010 o colaborare inedita cu Trupa “de casa” a clubului True din Bucuresti, alaturi de care impune un nou standard de energie si calitate a prestatiei scenice. In aceasta formula au sustinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toata tara, evenimente private, corporate, aer liber, lasand mereu impresia afinitatii depline fata de muzica buna.
Intre timp, trupa si-a schimbat numele in RED PARLAMENT, lansand 4 single-uri proprii. Amprente din iubirea mea, 2 Straini, Indragostit de prietena ta si Romantic story au prins foarte bine la public. Va asteptam la concertele noastre sa simtiti energia si voia buna care se degaja din schimbul de energii dintre trupa si public!

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.

Vă recomandăm și