Caută

22 ianuarie 2024

Regele Șoselelor

Este noua găselniță a unuia dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, Ionică Moroșanu …
Facebook
Twitter
WhatsApp

„Orele la barieră,
Nopțile la frontieră,
( Vai mamă, vai mamă, vai mamă mamă mamă )
De cât s-o iau pe centură,
Mai bine pe arătură,
( Vai mamă, vai mamă, vai mamă mamă mamă )
Trec pe Valea Oltului,
Cu viteza gândului, măi,
( Vai mamă, vai mamă, vai mamă mamă mamă )
Dar pe cine păcălesc,
Fac cinci metri mă opresc, măi”

Sunt versurile uneia dintre strofele acestui cântec care reflectă realitatea vremurilor pe care le trăim în frumoasa noastră țărișoară.

„Regele Șoselelor” a fost creată special pentru acei oameni cărora le e drag să conducă autoturisme, pentru cei care își petrec majoritatea orelor în spatele unui volan și care își câștigă existența transportând lucruri sau oameni, cu alte cuvinte, a fost scrisă pentru șoferii din întreaga lume.

Piesa este compusă și orchestrată de către aceiași compozitori, Ovidiu Junghiatu și Andy Robert, de altfel, cei care au scris atât „e Nebunie” cât și „Italiano” piese lansate de către casa de discuri Sprint Media Group care au fost și sunt un real succes.

„Am decis să lansăm această piesă acum, deoarece trăim vremuri grele, vremuri în care fermierii agricultori din toate colțurile lumii fac proteste în toată lumea pentru a-și cere drepturile, iar noi prin această piesă ne dorim să știe că suntem alături de ei, sperăm din suflet să li se dea ceea ce e al lor și să le aducă un strop de bucurie, a declarat artistul” …

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.