Booking:

Adriana Dobrin (0728.893.773)

ROXANA NEMEȘ

SOCIAL
MEDIA
STATS
91.00 K +
75.80 K
9539
2.60 K +

RIDER TEHNIC

Roxana-Nemes

BIOGRAFIE

Roxana s-a născut în data de 16 Aprilie 1989 în Târgu Mureș. A început să cânte de la grădiniță. De la 8 ani a fost selecționată pentru a cânta în corul școlii. De mică a fost captivată de luminile reflectoarelor, astfel că în paralel cu activitatea din cadrul corului, Roxana se înscrie la Ansamblul de balet „Mini- Arabesque” din Târgu Mureș, unde activează până la 15 ani. La 17 ani câștigă un premiu oferit de trupa Activ, de a juca în clipul piesei ‘Lucruri Simple”

Cativa ani mai târziu, artista lansează single-ul ”Give me a little more”, single ce atrage atenția producătorului francez Frank Derrier, care o semnează pentru Summits Records. Succesul piesei poate fi măsurat după remix-urile făcute de către unii dintre cei mai bine cotați DJ din Franța, nu mai puțin de 6 la număr. Single-ul ”Give me a little more” nu rămâne fără videoclip. Filmările au loc în numeroase locuri pitorești din România și se întind pe o perioadă de mai bine de 3 luni de zile. De asemenea, ”Give me a little more” îi aduce Roxanei titlul „Best New Act în cadrul Romanian Top Hits 2012”.

Anul 2013 îi aduce colaborări cu Gabriel Baruta pentru piesele ”Știi că sunt aici” și ”Vara asta”, precum și cu artistul internațional de origine nigeriană, Admiral C4 C. Alături de acesta lansează piesa ”Boom Bang”, piesă ce le aduce în palmares premiile „Best Raggae Artist Of The Year „și „Best Raggae/DanceHall Song Of The Year în cadrul ADMA AWARDS 2013”, eveniment ce a avut loc în Amsterdam. Cum un an bun nu se poate termina fără o veste bună, sfârșitul anului 2013 aduce înaintea frumoasei artiste propunerea ca, în anul 2014, ea să devină imaginea oficială a Hotelului de Gheață, unic în sud-estul Europei, precum și premiul „Best Girl Act „în cadrul evenimentului Romanian Top Hits.

Printre cele mai recente single-uri lansate enumerăm ”Mă dezbrac de Secrete”, ”Goi”, ”Drog letal”, „Pana la Stele”, „Bine cu Tine”, “Ramai”, “Doare frumos”, “Contigo”.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.