Booking:

Carmen Stoian (0737.677.677)

Ruby

SOCIAL
MEDIA
STATS
1.1 mil +
1.4 mil
537,6K
116 K

RIDER TEHNIC

ruby-right

BIOGRAFIE

Ana Claudia Grigore alias Ruby este una dintre cele mai carismatice și spectaculoase artiste din România. A simțit chemarea muzicii încă din adolescență, ceea ce a facut-o să urmeze Liceul de Muzica ”Dinu Lipatti”, la secția Arta Spectacolului. După liceu a lucrat în domeniul jurnalismului.

Se lanseaza pe piața muzicală în anul 2011, cu piesa ”Party Hard”, urmată de ”Miracle of Love” în 2012, piesă ce intră în Romanian Top 100. Notorietatea i-o aduce piesa ”Stinge lumina”, auzită pe toate posturile de radio și de televiziune din România. Show-urile ei incendiare sunt susținute de hit-urile: „Stinge Lumina”, „Nu pune la suflet”, „De la distanță”, „Tu (Inima și Sufletul)”, „Băiat de bani gata”, „Toată țara”, „Lasa cucu-n pace”, ”Condimente”.. și lista poate continua.

Pe lângă cariera muzicală, Ruby a reușit să impresioneze și în televiziune ajungând în finala show-urilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, „Dansez pentru tine”, „Splash! Vedete la apă”.

Ruby impresionează publicul prin energia debordantă pe care o posedă, captând atenția imediat cum pune piciorul pe scenă, fără nici un efort. Un talent înnăscut, o pasiune covârșitoare o ghidează și îi insuflă avântul neobosit, care îi face pe oamenii prezenți la show-uri să o adore pe frumoasa brunetă.

Dintre cele mai recente piese ale artistei care au ajuns la urechile tuturor amintim:  „Nu caut iubiri„ (feat. UZZI), „Soare pătrat„, „Sare pe rană„(feat Dorian Popa), „Rochia mea„, „Toarnă„ și „COSTĂ„, “Secret de dormitor” feat. Jador, “Rapido” feat. Costi & Florin Salam, “Limonada” feat. Shift, “Honey” feat. Horace, “Unde” feat. Emilian.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.