Caută

30 martie 2022

S-a lansat piesa „Vino înapoi”, o colaborare speciala între Nick N&D și Bibi

Remake al hitului “Vino la mine”!
Facebook
Twitter
WhatsApp

Mai multe generatii au fredonat de peste 20 de ani versuri precum „Haide vino înapoi„, din piesa lansata în 1999 de varianta Nick & Delia de la N&D. Timpul a trecut, dar piesa este înca difuzată în cluburi și cântată de tineri, astfel încât Nicolae Marin, a.k.a. Nick, s-a gândit la o revenire în forță pentru acest hit!

Publicul fredonează încă piesa, cluburile o utilizeaza, radio-urile o difuzeaza, astfel că Nick N&D, pe numele real Nicolae Marin, s-a gândit să reîmprospăteze melodia, să-i dea un nou tonus și să colaboreze cu o artistă din generația nouă. A ajuns la Bibi prin fiica sa și de aici a început toată povestea, dupa cum spune chiar el : „Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake pentru că melodia, și nu numai asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Într-o zi am primit un link de la fiica mea, in care cineva îmi cânta piesa. În prima faza nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine. Bibi cânta refrenul pe TikTok. Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cota de popularitate atat de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul să sune bine și am filmat și un videoclip în care apare și fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani. Mă bucur că face parte din proiectul asta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea însă nu este pregătită”, a mai povestit Nick! „Publicul mi-a atras atenția. Îmi doresc să readuc în atenția fanilor toate piesele mele, nu doar hiturile, chiar și melodiile făcute dar nelansate cu proiectul N&D. S-au pierdut atunci, în perioada respectivă, pentru că nu am filmat clipuri și nu au fost in atentia publicului. Au niște stări speciale piesele respective, fac parte dintr-o perioadă din viața mea în care am trecut prin fiecare vers pe care l-am expus în textele respective. Și atunci ar fi pacat să nu le audă și noua generație. Unele dintre ele sunt atemporale, care se potrivesc chiar și acum și oricând într-o poveste de dragoste. Am zis că dacă oamenii vor asta, trebuie să readuc piesele vechi în atenție într-un stil nou”, povestește Nick. „Atunci când lucrurile trebuie să se întâmple, se vor întâmpla. Timpul trebuie scos din calcul”, spune el. Trebuie să știți că piesa a fost scrisă de Nicolae Marin, atât muzică cat și textul, de producție s-a ocupat Claudiu Polk, de mix-master Bunicu’ Magic iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment).

Bibi cântă alături de Nick și ne-a spus că e foarte onorată de propunere. „Nick a contactat-o pe mama acum ceva timp, ne-am întâlnit cu el și cu fiica lui, ea fiind inițiatorea proiectului, ei îi mulțumesc mult pe această cale. Am înțeles că el cauta o voce pentru a reface piesa Vino la mine și când a auzit interpretarea mea…. i-a plăcut. A ieșit un proiect foarte frumos pe care abia așteptăm să-l lansăm. E o piesă pe care eu o cânt cu drag și o cântam și înainte, am crescut cu piesa asta și mă bucur că am șansa să o cânt alături de Nick. O să spun la toată lumea că nimeni nu o să-i poată lua locul Deliei, e unică și specială. Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine, că pot cânta partea Deliei. „, încheie Bibi.

In videoclip apar mai multi actori, fiica lui Nick dar si dansatorii de la Trouble.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.