Caută

10 martie 2023

Serena și Cortes se întreabă ”Ce-ți face inima”

“Ce-ți face inima” este o piesă dedicată celor care suferă din dragoste pierdută
Facebook
Twitter
WhatsApp

Serena revine în atenția fanilor săi după mai multe colaborări cu nume cunoscute din lumea muzicală și lansează piesa ”Ce-ți face inima”, împreună cu Cortes.

”Colaborarea cu Cortes s-a nascut cu ajutorul prietenilor și colegilor mei de la Iconic Music (Kastha John, Cristi Pascu, Răzvan Matache). A fost pentru prima dată când am colaborat cu Cortes. “Ce-ți face inima” este o piesă dedicată celor care suferă din dragoste pierdută. Mă regăsesc în versuri deoarece m-a prins într-o perioadă a vieții în care aveam nevoie de o așa piesă. Și eu cât și Cortes avem în comun subiectul piesei și sperăm să se regăsească cât mai multe inimi. Cea mai de succes colaborare a mea din România a fost cu piesa ”Mon Ami”, împreună cu prietenul meu Andrei Bănuță dar de-a lungul timpului am mai colaborat cu artiști precum Matteo, Monoir, Martin Trevy, Nosfe, Melisa, Macora și mulți alții”, spune Serena, extrem de ambițioasă.

”Serena este o fată cu vise mari, foarte ambițioasă, empatică și perseverentă. Totodată Serena este un univers, o călătorie în lumea mea muzicală. Ce urmează pentru mine? Am pe rol foarte multe proiecte, implicit proiecte pentru piața internațională cât și pentru cea românească”, a încheiat solista, care se bucură de succes în lumea muzicală.

Și pentru că piesa este un featuring, am vrut să aflăm și părerea lui Cortes despre această colaborare și cum s-a nascut ea.

”Piesa Serenei este făcută de Kastha John și de Cristi Pascu, iar eu, fiind prieten cu ei, am colaborat și o vom mai face, iar la un moment dat mi-au arătat această piesă în timp ce ne aflam la un prieten comun. Mi-a plăcut melodia iar a doua zi le-am scris partea mea de versuri, le-am trimis și uite așa s-a legat. Ei au făcut-o și eu am avut doar un mic aport, strofa rap care mi se pare că se potrivește foarte bine pe piesă. Pe Serena o știam, ne-am mai intersectat și pur și simplu s-a intampat să colaborăm, mai ales că mie când îmi place o piesă reacționez imediat”, spune Cortes.
Despre Serena

Serena și-a început cariera muzicală în 2013, când a început să posteze pe rețelele sociale diferite coveruri. În prezent, aceasta are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. Serena este o artistă completă, care a lansat de-a lungul timpului piese care au intrat în topuri în mai multe țări și care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai cunoscută piesă a artistei, „Safari”, are peste 240 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.