Caută

2 decembrie 2021

SHIFT lansează “Enigma Mea” și ne pune imaginația la încercare

Facebook
Twitter
WhatsApp

L-am văzut la Asia Express toamna aceasta, trăind experiența vieții sale împreună cu bunul său prieten, Connect-R. SHIFT este unul dintre artiștii consacrați din România, însă până de curând fanii nu îl cunoșteau prea bine pe omul din spatele artistului.

SHIFT lansează “Enigma Mea”, videoclipul noului său single anunțat acum 2 luni de către artist și mult așteptat de fani. Protagonista clipului este nimeni alta decât Ruby!

Enigma Mea este o piesă la care lucrez de ceva timp, care a căpătat multe forme până la lansare. Sunt bucuros să o împart cu voi în sfârșit pentru că piesa asta, ca mai toate pe care le-am creat, reprezintă o mare parte din mine. Vă las să o descoperiți singuri, fără să va dau prea multe detalii. P.S. Ruby are cea mai hot apariție în videoclip, deși nu apare pe piesă. Haha! Multă dragoste!”

După “Enigma Mea” urmează multe alte single-uri pe care SHIFT le pregătește printre care și multe colaborări inedite. Nu vă putem spune mai mult momentan, dar și noi așteptăm cu sufletul la gură.

Piesa este disponibilă pe platformele de streaming și Youtube din data de 2 decembrie.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.