Caută

27 iunie 2023

SHIFT vorbește despre “Telepatie” în noul său videoclip

Facebook
Twitter
WhatsApp

SHIFT lansează videoclipul piesei „Telepatie„, o melodie de dragoste cu un vibe fresh și neobișnuit. Artistul surprinde fanii cu un nou single, produs de Lucian Nagy, după hiturile recente precum “Curaj” sau “Apa”.

„Telepatie” este o piesă de vară, care îmbină elemente de pop și dancehall, și care vorbește despre conexiunea specială dintre doi îndrăgostiți, care se simt și se înțeleg fără cuvinte. SHIFT invită publicul să urmărească videoclipul piesei „Telepatie” pe canalul său de YouTube și să se lase purtați de ritmul contagios al acestei melodii, care promite să fie unul dintre hiturile verii. Piesa a fost scrisă și produsă în colaborare cu echipa de la HaHaHa Production.

Videoclipul, regizat de Kobzzon, cel care a semnat și clipurile anterioare ale lui artistului, este plin de culoare și energie, și reușește pe deplin să suprindă stilul și atitudinea lui SHIFT.

“Imi place foarte mult clipul realizat de Kobzzon. Arată fresh și clean și sublianază foarte bine vibe-ul pe care am vrut să-l transmitem prin noua piesă. Abia aștept să-l vedeți! Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, în special echipei HaHaHa cu care îmi place să lucrez de foarte mulți ani.” spune artistul.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.