14 ianuarie 2021

Și băieților le plac pietrele prețioase!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Adi Cristescu feat. SHIFT lansează “Diamante”!

Alertă de Giveaway! 

Noul an a început bine pentru artiștii Adi Cristescu și Shift! O colaborare inedită și un single pe măsură, cu o denumire sclipitoare: “Diamante”. Și pentru că nimic nu este întâmplător, Adi Cristescu feat. Shift nu doar cântă despre pietre prețioase ci le și oferă. Despre ce este vorba mai exact, povestește chiar Adi Cristescu. 

“Piesa a plecat de la o idee venită la volan, stând la semafor. Ajuns la studio, lui Kastha John i-a trezit interesul și el este cel care a mers cu ideea către Connect-R, apoi către Shift. Apoi a lucrat o întreagă echipă și rezultatul este piesa “Diamante”, care sperăm să vă placă!
Cu Shift am descoperit o mare compatibilitate muzicală și umană și am început să colaborăm și pe alte producții, iar acum fac parte din echipa de producție Midiots. Pentru că piesa se numește “Diamante”, m-am gândit să oferim un cadou valoros celor care va ascultă single-ul, așa că odată cu melodia, lansăm și un Giveaway inedit: un inel cu diamante veritabile! 
Vă mulțumesc mult că mă ascultați și mă susțineți și vă urez mult succes la concurs!”, a transmis Adi Cristescu. Așadar, nu rămâne decât să dați “Play”! 

 

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.