Caută

10 august 2023

Simona Nae ne spune pe note muzicale “Ce bine, Ce bine”

Facebook
Twitter
WhatsApp

În ultimii ani viața a fost darnică cu Simona Nae care a revenit la cariera muzcală după ce în secret a devenit mamă. Și iată că acum după colaborări de succes cu Luis Gabriel și Ralflo lansează o piesă solo cu o echipă câștigătoare.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Simona Nae revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă surpriză lansată împreună cu Sprint Music. De data aceasta artista a colaborat la melodia “Ce bine, Ce bine” cu echipa Any1&ParkPlace Production căci muzica și versurile au fost făcute de Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1) și Simona Nae, Mix/Masterul de Andy Robert (Any1) iar videoclipul regizat de Silviu Mîndroc.

“Piesa îi este dedicată persoanei speciale din viața mea dar și celor care iubesc și sunt îndrăgostiți cu adevărat și cunosc dragostea adevărată. În videoclip cânt cu niște instrumentiști dar nu sunt băieții cu care cânt eu la evenimente. Dar pot spune, într-adevăr, că la concertele mele am și band alături de mine. Cât despre băieții cu care am lucrat, a fost prima colaborare cu ei dar mi-a plăcut foarte tare să lucrez cu această echipă minunată”, a mărturisit Simona Nae, care arată foarte bine în noul videoclip și am vrut să știm care este secretul ei.

”Încerc să fac cât mai mult sport. Alerg, fac aerobic și încerc pe cât se poate să am grijă la ce mănânc”, a mărturisit îndrăgita solistă pe care o puteți urmări și pe rețelele de socializare.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.