Caută

3 aprilie 2023

Speak lanseaza piesa “Chef de iubit” alaturi de Cabron

Facebook
Twitter
WhatsApp

“Chef de iubit” este despre toate starile prin care dragostea te face sa treci, de la iubire fara margini, la dezamagiri sau nesiguranta oferita de partener pana la tristul final al relatiei.

Speak si Cabron continua sa prezinte realitatea triunghiurilor amoroase si a multitudinii de sentimente pe care o implica.


“Piesa asta a iesit intr-un mod la fel de natural ca si “Prada de razboi”, cred ca de asta oamenii care au ascultat-o deja considera ca este o continuare acestei piese. Mi-au scris oamenii ca le merge la suflet si nu pot sa fiu decat fericit ca am reusit sa transmit din nou atata emotie printr-o piesa. Colaborarea cu Cabron este ceea ce eu consider ca a completat perfect energia melodiei.”, a spus Speak despre ultima sa piesa.


„Acum mulți ani am scris refrenul ăsta cu Speak și acum când am auzit piesa cu instrumentația nouă am știut că trebuie să scriu și eu o parte. Am avut strofa scrisă în 15 minute și într-o oră era totul gata, așa de mult mi-a plăcut piesa că stare. Acum sper să simtă și oamenii ce am vrut noi să transmitem prin ea.”, Cabron.


Piesa “Chef de iubit” este in totalitate creatia celor doi artisti; Speak si Cabron facand atat muzica, cat si textul pentru aceasta.
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.