Booking:

Adriana Dobrin (0728.893.773)

SYLVIA by DJ RYNNO

SOCIAL
MEDIA
STATS
9.52 K +
23.80 K

RIDER TEHNIC

Sylvia

BIOGRAFIE

Sylvia by Dj Rynno este unul dintre cele mai apreciate proiecte de club din România, care s-a dovedit a fi de mare succes pe parcursul anilor. Atunci când Dj Rynno terminase de creat piesa „Feel”, Sylvia a fost vocea perfectă pentru aceasta melodie si astfel, de la colaborarea pentru o piesă, s-a ajuns la înregistrarea unui întreg album în studio şi naşterea unui duo de succes pe piaţa muzicală  din României. Publicul a făcut cunoştinţă cu proiectul celor doi în anul 2007, la Sibiu, unde au cântat pentru prima dată hit-ul „Feel”.
Cei doi au scos single după single, toate cu un foarte mare succes la public. Au urmat piese ca: „Save me”, „Fantasy of love”, „Feel in love”, „Chiar dacă ai plecat” şi „Noi doi”.
Single-ul „Mandella” a depăşit hotarele ţării, devenind un hit în ţări precum: Grecia, Cipru şi Turcia. În 2016, Dj Rynno & Sylvia şi-au încântat fanii cu piesele „De Neînlocuit”, „Feel in Love” şi „You look Indian”. Din 2018, Dj Rynno a ales sa plece in Suedia impreuna cu familia sa. Proiectul a continuat sub denumirea de Sylvia by Dj Rynno.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.