Caută

20 aprilie 2023

Tamiga & 2Bad – Give Me Love

”Vantul ne-a suflat cardurile cu filmarea clipului in nisip”
Facebook
Twitter
WhatsApp

Cei doi artiști internaționali Tamiga & 2Bad lansează o noua melodie, “GIVE ME LOVE”, o piesa cu accent usor oriental numai buna pentru a începe sezonul estival in pași de dans.

TAMIGA ne dezvăluie detalii despre ea, echipa și filmari: “Va povestesc pe scurt cum decurge o zi de filmare și cu ce ne confruntam in încercarea de a va arată și promova locuri spectaculoase din România. Asta presupune ceva efort pentru ca eu și baietii de la Body&Soul (Laurențiu Constantin/ 2Bad, Florin Olteanu și Bogdan Dima) ne ocupam de tot ce înseamnă lansarea unei melodii “ca la carte”.

A fost cumva amuzant la filmari deoarece nicaieri nu scria ca nu se poate ajunge cu masina la locatia pe care o alesesem (plaja sălbatică Perișor) ci doar cu barca. Am avut noroc, după zeci de apeluri am reușit totusi sa închiriem o barca. A fost necesar sa-mi adaptez ținuta și hairstyling-ul fix când am ajuns la locatie, am improvizat, haha.. toate astea din cauza vântului extrem de puternic, de frig și nisipul ridicat de vânt nici nu mai are sens sa povestesc, atât zic, am îndurat mult din cauza lor.

După o zi întreaga de munca era sa rămânem fără videoclip tot din cauza vântului care ne-a suflat cardurile de stocare in nisip, știți vorba aceea veche “sunt acolo, ca doar nu le-a mâncat pământul”, la noi chiar le “mâncase” ha ha, dar s-a terminat totul cu bine.

Cât despre melodie știți foarte bine ca ne păstram cumva amprenta personală deși încercam de fiecare data un sound nou. Asteptam parerea voastră in secțiunea de comentarii a piesei!”
După cele spuse de Tamiga, va lăsam sa ascultați și sa va bucurați de noua melodie!
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.