Caută

11 octombrie 2022

TECSAN a lansat „Singuratic (Introducere)”

o piesă despre trecutul său
Facebook
Twitter
WhatsApp

De cele mai multe ori viața personală a artiștilor este și subiect de inspirație pentru piesele pe care le compun. Este și cazul lui Tecsan care împreună cu Sprint Music au lansat un nou videoclip al piesei „Singuratic (Introducere)” pe care vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Cei care i-au urmărit activitatea muzicală cu siguranță că sunt la curent cu piesele scoase sau cu colaborările avute până acum de Adrian Tecsan, pe numele de scenă TECSAN, cu diverși artiști. Impreună cu Sprint Music solistul a lansat videoclipul piesei „Singuratic (Introducere)”.

„Sunt un om simplu, modest, până acum am lansat piese având subiecte inspirate din societatea cotidiană, am cântat cu mai mulți soliști printre care F. Charm, Samurai, Ana Marinescu și am încercat să arăt că nu contează să fi materialist ci mai mult caracterul omului pe care trebuie să punem mai mult preț. Sunt din București, din Berceni, am 24 de ani și cânt de ceva vreme”, spune solistul despre el.

Solistul a făcut muzică și versurile pentru piesa „Singuratic (Introducere)” iar de instrumental s-au ocupat Cătălin Năstase și Alex Leceanu. ” “Siguratic” este o piesă care vorbește foarte mult despre trecutul meu, pe care l-am lăsat în spate, am fost într-o brigadă care se numea Oaia Neagră, dar am pățit multe lucruri și am luat totul de la zero. Asta vrea să spună piesa „Singuratic (Introducere)”, că sunt „lupul singuratic”. Am filmat și un videoclip regizat de mine, iar că DOP este Tien (MVPEntertainment), este un clip super natural, despre ce trăiesc eu în viața de zi cu zi, în ghetouri”, spune TECSAN care mai promite și alte surprize muzicale.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.