Caută

19 august 2021

Trupa Ghetto Gang a lansat videoclipul piesei „Porsche Cayenne”

Facebook
Twitter
WhatsApp

În ultimii ani industria muzicală nu a mai dat fanilor muzicii de stradă o trupă care să cânte și să vină de după blocuri direct din ghetourile de cartier. Așa că faceți cunoștință cu Ghetto Gang, o trupă formată din trei băieți simpatici care au talent, tupeu și vor să facă muzică bună.

Iată că în vara lui 2021 vin direct din cartierul Ferentari băieții de la Ghetto Gang, Toto, Imre și Belea, trei tineri pasionați de muzică și care au intrat în viață cu dreptul. Cei trei au lansat piesa „Porsche Cayenne”, la care au filmat și un videoclip interesant, regizat de Cristi Roman, în care apare ca invitat special Connect-R adică Ștefan Relu Mihalache. Videoclipul nu numai că prezintă imagini din cartierul celor trei dar îi arătă pe soliști printre blocurile gri sau printre mașini scumpe îmbrăcăți fie precum stau ei în față blocului sau la costume de fițe. Cum s-a născut trupa ne-a spus chiar Toto, pe numele lui adevărat Orvad Ilie Gabriel Nicușor. „Atunci când aveam 13 ani am fost la „Next Star” și Relu, care făcea parte din juriu, m-a remarcat și a spus că vrea să mă ajute. Eu stăteam la cămin și cei de acolo nu mă lăsau, nu voiau să se folosească nimeni de imaginea mea, nu avea voie și nu am înțeles de ce. Apoi, cu colegii mei, am făcut o piesă la un prieten la un studio și i-am trimis-o lui Relu să ne zică o părere. A ascultat-o și ne-a chemat la el, astfel că lucrăm din martie împreună. Filmările pentru videoclip au avut loc la noi acasă, în ghetourile din Ferentari și am filmat 2 zile. Apare și Connect R în videoclip, a filmat cu noi chiar înainte să plece în Asia Express și urmează să facem niște piese cu el”, ne-a povestit tânărul de 21 de ani. Toto, pe numele adevărat Orvad ilie Gabriel Nicușor (21 de ani) și Belea aka Marin George Antonio (21 de ani), erau prieteni de mici, aveau 8-9 ani când s-au cunoscut cu Imre printr-un prieten și așa au înființat trupa Ghetto Gang în urmă cu doi ani. De atunci au lucrat împreună și acum, cu ajutorul talentului lor și al lui Connect R au lansat piesă în colaborare cu Sprint Music.

 

Ghetto Gang

 

Toto a fost la Next Star și are propriul documentar despre el

Fiecre dintre cei trei băieți are câte o poveste demnă de tranformat în filme. „Eu sunt Toto – Orvad Ilie Gabriel Nicușor și am 21 de ani. Îmi place să cânt, să dansez și să joc teatru. Visul meu și pasiunea pentru muzică au pornit din ghetto-urile din Ferentari. De acolo am pornit și eu. În numai 2 ani am reușit să ajungem din ce în ce mai aproape de a ne îndeplini visul. Am făcut o piesă împreună și așa s-a născut Ghetto Gang. Totul a început cu „Trei ciori”. La 16 ani am primit prima cameră video și am realizat un film despre trupa de teatru din care făceam parte. În 2014 s-a lansat filmul “Toto și surorile lui” – un documentar despre viața mea și a familiei mele. Filmul a fost nominalizat la premiile Gopo la categoria „Cel mai bun film documentar” și în anul 2016 a câștigat premiul “France culture cinema” în cadrul festivalului de la Cannes. În prezent mă ocup cu muzică și-mi dedic tot timpul trupei Ghetto Gang”.

 

Imre a fost la „Românii au talent”

Eu sunt sunt Imre – Imre Alin Florentin și am 22 de ani. Obișnuiam să dansez. Pe la vârsta de 12 ani am început să abordez stilul lui Michael Jackson. Chiar participând la preselecțiile de la „Românii au talent”, mi-am dat seama că asta vreau să fac tot restul vieții mele: să fiu pe scenă. Cu timpul am adunat experiență în dans. Unul dintre marile mele visuri a fost să dau mâna cu gemenii care formează „Les Twins”, iar recent acest vis mi s-a îndeplinit: mi-am întâlnit dansatorii preferați. Rapul joacă un rol fundamental în viața mea. Deși îl practic de numai 3 ani, îl ascult de mic. Iubesc să fac beatbox, să desenez și să compun piese.

 

Belea a vrut să își depășesca condiția și să arate oamenilor că nu există „nu pot”.

„Eu sunt Belea – Marin George Antonio , am 21 de ani. Când eram mic am fost un vagabond și făceam multe belele. În timp, mi-am dat seama că îmi place teatrul, muzica și dansul. M-au ajutat să mă descopăr că persoană și să progresez și mi-am dat seama că asta era ceea ce aveam nevoie în viața mea. De mic am fost atras de artă și așa am reușit să stau departe de pericolele cartierului. Mereu am vrut să îmi depășesc condiția și să arăt oamenilor că nu există „nu pot”.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.