Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

VR

SOCIAL
MEDIA
STATS
14
171
197

BIOGRAFIE

Trupa VR este alcătuită din: Victor Ciobanu-chitarist și Radu Alexe – vocal și chitarist pentru care muzica reprezintă un stil de viață. La doar 19 ani, Victor Ciobanu are centură neagră taekwondo, a obținut locul 3 la Campionatele balcanice, este multiplu campion național și campion la turnee naționale de tenis de câmp.

Radu Alexe are doar 16 ani și nu se lasă mai prejos! Este diplomat în chitară clasică, iar de restul încă mai are timp!

Cât despre VR – implicarea emoțională și creativitatea s-au întâlnit într-un unic proiect care le poartă numele! Sunt împreună de 3 ani, fac magie în studioul de înregistrări, sunt luați recent sub aripa lui Starchild, cunoscut din proiectul Allexinno&Starchild, cu piese ca “Senorita”, “Johanna” și sunt foarte determinați să aducă un sound fresh pe piața muzicală românească.

VR feat. Starchild! Un nou proiect muzical de excepție care o să încânte nu doar auzul, ci și inimile celor ce îl vor asculta! Această colaborare muzicală stă sub egida Sprint Music si se anunță ca fiind cel mai  fresh sound de pe piața muzicală românească!

Prin prima lor piesă „Hey, tu!” încearca transpunerea unei situații prin care cu siguranță fiecare dintre noi a trecut, dorința de a avea fata populară, inabordabilă, pe care puțini dintre noi reușesc cu adevărat să o cucerească din cauza comportamentului derutant, ce înfățișează două lumi opuse.
Toamna continuă pentru VR cu multă inspirație și cu o piesă bombă, ce se anunță a fi mega hit! VR lansează piesa “Mă doare”, un single sub amprenta Sprint Music, o piesă care scoate la iveală adevăruri din relațiile trăite în viața de zi cu zi.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.