Caută

Booking:

Eduard Cotoară (0767834505)

WHAT’S UP

SOCIAL

MEDIA

STATS

WHAT'S-UP

BIOGRAFIE

What’s UP este un cantaret roman, care la varsta de 17 ani, a scos primul său videoclip, iar la scurt timp după, postul Atomic TV s-a închis, moment în care What’s UP a luat pauză pentru a-și continua studiile.

La începutul anului 2011 artistul a înființat Moondust Production. La scurt timp, proiectele au început să apară, printre care și pachete muzicale pentru emisiuni televizate (. La vârsta de 22 de ani, What’s UP a scos prima sa piesă de succes, „Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, după care artistul a anunțat primul său album, „Povestea inimii”. După acest featuring, What’s UP a apărut alături de Sișu în proiectele „Mintea mea” și „Dacă vrei”, iar mai apoi a colaborat cu DOC pentru piesa „Ceai”, care s-a bucurat de un real succes. La scurt timp, What’s UP a introdus un nou concept în România: Music-Video Serial, intitulat „Viața cu Whatzy”, care a debutat cu episoadele „De azi pe mâine” și „Europa vino-ncoace”.

Notorietatea artistului a crescut considerabil în momentul lansării hitului „K la meteo”, în colaborare cu Andra.Piesa a devenit rapid unul dintre hiturile anului 2012, fiind nominalizată la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards.
Artistul a avut numeroase piese pe radio printre care se numara si „În lipsa ta”, „Arme”, „Scumpă domnișoară”, „Iarna pe val”,
În anul 2014, acesta a scos primul single solo; „Taxi” , piesa care a cucerit topurile muzicale fiind capul de afiș al unui turneu prin mai multe orașe din România. Această piesă i-a adus artistului trei nominalizări la Romanian Music Awards 2014, la Best Male, Best Pop și Best Song. După ce a cucerit topurile muzicale, What’s UP a scos o nouă piesă: „Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața!)”
În anul 2015, What’s UP a lanstat piesa „Bine”. Acest single a depășit în câteva luni 10 milioane de vizualizări și s-a clasat săptămâni la rând în top 10 piese difuzate la radio și TV.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.