Caută

6 aprilie 2017

Yssa revine cu un nou single și videoclip, “No more lies”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Yssa, solista cunoscută pentru piesa “Tu și eu”, care a depășit 4 milioane de vizualizări pe Youtube, revine cu un nou single și videoclip, “No more lies”, lansat sub egida Sprint Music. Piesa este compusă de Phelipe, iar regia videoclipului este semnată de Simion R. Ștefan, echipă cu care artista a mai colaborat și în trecut.

Videoclipul scoate în valoare o imagine mult mai sexy și mai feminină a Yssei, stilista Tara Holtea, reușind să îmbine ținutele într-un fel aparte, care scoate în evidența naturalețea cântăreței.

“Mi-a plăcut piesa “No more lies”, încă de la primele acorduri, iar când Phelipe a sugerat să o facem în limba Engleză, am mers pe mâna lui, având în vedere că tot el mi-a compus și piesa “Tu și eu”, care s-a dovedit un succes. Filmările videoclipului au durat 8 ore și sunt foarte mulțumită de rezultatul final, regizorul Simion R. Ștefan reușind să nu mă dezamăgească nici de această data”, a declarat artista.

Pentru Yssa, care este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Sfântul Sava, se anunță un an plin de lansări, echipa YLA Records, care se ocupă de cântăreață, pregătind deja încă trei single-uri pentru aceasta.


Aceasta piesă a fost lansată de Sprint Music, label ce face parte din holdingul Sprint Media Group, cea mai mare agenţie de organizări evenimente din România şi pune la dispoziţia partenerilor full services precum:

Organizari de evenimente: evenimente cultural artistice de tip: zilele oraşului, festivaluri, spectacole de teatru, corporate party, personal party, evenimente inaugurare centre comerciale, hipermarketuri (acţiuni – conferinţă de presă), prezentări de modă, evenimente dedicate copiilor, evenimente lunare cu tematică.

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.