Caută

Booking:

Georgiana Slabu (0726.771.102)

BIOGRAFIE

Mihalache Marina Mihaela, cunoscută publicului drept Misha s-a născut la 22 iunie 1991 în Republica Moldova și s-a stabilit în România, în orașul Galați, la vârsta de 2 ani. Termină liceul de artă “D. Cuclin” secția Chitară – Pian(instrument secundar). La 18 ani se mută în București la Facultatea de Teatru și Actorie și ia contact pentru prima oară cu industria muzicală. În 2013 lansează “Tenerife” alături de Dj Sava, hit ce câștigă premiul pentru cea mai longevivă piesă pe locul 1 în top Media Forest și în topul tuturor radiourilor românești. Hitul ocupă vreme de 7 săptămâni prima poziție în clasament și se bucură de success și la radiourile de peste hotare.

La doi ani distanță, în 2015, lansează tot alături de Dj Sava piesa „Amor a Monaco„ al cărei videoclip a fost filmat chiar pe melagurile luxorioase ale orașului Monaco.

Tot în 2015 lansează și melodia „Vamos„, melodie ce adună în timp record peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

Prima colaborare cu Connect-R are loc tot în anul 2015 când artista lansează alături de Dj Sava și Connect-R piesa “Te strig”, piesă ce se bucură de asemenea de un real succes pe Youtube, adunând 13 milioane de vizualizări. În anul 2016 colaborează cu Fly Project și lansează “Jolie”. În 2018 Misha intră din nou în preferințele utilizatorilor Youtube cu piesa „Vinovat„ alături de Connect-R și vreme de 17 săptămâni stă în trending.iar in anul 2019 frumoasa artistă lansează alături de Dj Layla piesa “Eagle”.

Una dintre  super colaborarile muzicale ale anului 2020 este cea cu Connect-R la piesa „Asul de inima albastra”, piesa cu un mesaj puternic si care descrie perfect, problemele din cuplu ale artistilor, pe care acestia au hotarat sa le foloseasca in scop pozitiv, transformandu-le in muzica.

Solicitați informații despre onorariu
și disponibilitatea artistului/trupei
pentru data evenimentului dv.